ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PARGA HOLIDAYS

Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Parga Holidays ιδρύθηκε το 1985 και είναι από τα πρώτα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Πάργας. Ειδικεύεται στις υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού και συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ευρώπης. Έχουμε πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας, και συνεχίζουμε να παραμένουμε ενεργοί και ανοικτοί στις αυξανόμενες ανάγκες και τις αλλαγές του τουριστικού κλάδου.
Εκπροσωπούμε την άμεση περιοχή της Πάργας, τα Σύβοτα, την Αμμουδιά, το Βράχο και την Πρέβεζα.

Προσβασιμότητα στην Πάργα

Η Πάργα (Lat: 39.28 Lon: 20.39) βρίσκεται στη δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας, στην περιοχή της Ηπείρου, απέναντι από την Κέρκυρα.

Αεροπορικώς:

The closest airport is Preveza – Aktio (PVK) airport, 70kms south on the main E-55 road along the coast. Flights are available from April-October from United Kingdom, Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, Austria, Holland, Czech Republic and Slovenia. Alternative Airports: Corfu – Ioannina

Ακτοπλοϊκώς:

Πρόσβαση με φέρι από την Ιταλία και την Κέρκυρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Μέση διάρκεια διαδρομής από την Ηγουμενίτσα, 35 χμ - 40 λεπτά.

Οδικώς:

Πρόσβαση οδικώς από τα Ιωάννινα 95 χμ ( 1 ώρα ), τη Θεσσαλονίκη 340 χμ ( 3 ώρες ) μέσω της Εγνατίας Οδού, την Αθήνα 480 χμ (4.5 ώρες).

Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία τουριστικών υπηρεσιών:
 • Υπηρεσίες μεσάζοντα για ταξιδιωτικούς πράκτορες
 • Υπηρεσίες μεσάζοντα για μεμονωμένα άτομα & γκρουπ
 • Υπηρεσίες σύναψης συμβολαίου και κρατήσεων για διαμερίσματα και στούντιο
 • Υπηρεσίες σύναψης συμβολαίου και κρατήσεων για ξενοδοχεία
 • Μεταφορές
 • Extensive Excursion Programme (Cruises – Coach tours)
 • Ενοικίαση αυτοκινήτων (Ιδιόκτητος στόλος)
 • Ενοικίαση μοτοσικλετών & Mountain bike
 • Υπηρεσίες συναλλάγματος
 • Οργάνωση δραστηριοτήτων (καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, ιππασία, πεζοπορία, ειδικές περιστάσεις)
 • Online κρατήσεις

Το Parga Holidays είναι ο επιλεγμένος πράκτορας για μερικούς από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ευρώπης. Συνεργαζόμαστε επιμελώς με τους συνεργάτες μας και εγγυόμαστε βέλτιστες υπηρεσίες. Η οικονομική προσέγγισή μας μάς επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές με παράλληλη διατήρηση της ποιότητας και των υπηρεσιών. Κάθε αίτημα που λαμβάνουμε αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή, και το ενδιαφέρον μας για τις λεπτομέρειες μάς επιτρέπει να προτείνουμε την πιο ευνοϊκή επιλογή για τις απαιτήσεις σας.

Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας προσφέρει καταλύματα για όλα τα γούστα και τα χρήματα, από πολυτελή ξενοδοχεία 4 αστέρων μέχρι στούντιο μπροστά στη θάλασσα.

Είμαστε περήφανοι για τις φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες μας. Το προσωπικό μας έχει πλούσιες γνώσεις, και είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει και να συμβουλεύσει τους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά της περιοχής και το ευρύ πρόγραμμα εκδρομών μας, εγγυάται ότι οι πελάτες θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις διακοπές τους. Αυτό φαίνεται από την ποσότητα των επαναλαμβανόμενων κρατήσεων που έχουμε κάθε χρόνο.

Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Parga Holidays ανήκει στον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού. Αριθμός Αδείας: 06.23.E.61.00.00242.0.0.

Μετάβαση στο περιεχόμενο